Снимка за 'It Takes  Two' - от игра става филм!

'It Takes Two' - от игра става филм!

Hazelight Studios се обединява с dj2 Entertainment, за да адаптира видео играта 'It Takes Two' за малките и големи екрани. 

Играта следва приключенията на двойката Коди и Мей - двама човека трансформирани чрез магия в кукли. Хванати в капан в един фантастичен свят, те трябва да оправят връзката помежду си и възникналите между тях проблеми, докато през цялото време се сблъскват с множество физически  предизвикателства и опасности. Трябва да минат през всяко едно от тях, за да може да се върнат в нормалната си форма, а именно човешките си тела. По време на своето приключение те са водени от любовния гуру Др. Хаким.

'Да създадем света на играта беше много забавно за мен и екипа ми', каза основателя и креативен директор на Hazelight Джоузеф Фарес. 'Тя разказва една толкова силна история с много луди герои и екшън и има потенциал да бъде страхотен филм или сериал.'

Играта е уникална и различна с това, че няма как да се играе само от един играч - трябват двама, които са заедно или на живо, или онлайн. Излезе през март 2021 и бързо спечели одобрението на критиците и популярност сред феновете на видео игри. От тогава насам печели много награди и е продала повече от 3 милиона копия.

'Ние, от dj2, сме поласкани да си партнираме с Джоузеф, Оскар и техния екип. Също като останалата част от света на игрите, ние се влюбихме в Коуди, Мей, Роуз и Др. Хаким, в тази фантастична вселена, и нямаме търпение да пренесем тези герои на вашите екрани', сподели Дмитри М. Джонсън, създател на dj2.

dj2 са компанията, която седи зад филмите на 'Sonic the Hedgehog' и аниме версията на 'Tomb Raider'. Те в момента работят над сериала 'Disco Elysium' и неименуван филм, базиран на 'Sleeping Dogs'. Все още не ни е известно кое филмово студио ще се заеме с проекта и неговото осъществяване. Знаем обаче кои ще са сценаристите - Пат Кейси и Джош Милър, същите, които стоят зад Соник.

Публикувано на 02.02.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации