Снимка за 'Doctor Strange In the Multiverse of Madness': Официален трейлър!

'Doctor Strange In the Multiverse of Madness': Официален трейлър!

 Вече гледахте ли ‘Spider-Man: No Way Home’? А останахте ли до края на кредитие? E, ако не сте – доста сте пропуснали. След кредитите бе излъчен и първият официален трейлър на “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Вълнуващо е, че през следваща година ще разберем какво се случва след времевите катаклизми в мултивселената и какво предстои за Доктор Стрейндж, който направи ужасното заклинание за Питър Паркът, което обърка мултивселената.

 Ясно е, че объркването в мултивселената продължава, дори и след филма ‘Spider Man: No Way Home’ и магьосникът Доктор Стрейнджа търси помощтта на Уанда Максимов, която пък се е оттеглила от света след бедствията си в Уествю в ‘WandaVision’.

 “Какво знаеш за мултивселената? – пита я Стрейндж.”

 Проследявайки събитията не е изненада, че Стрейдж се среща със своя двойник, една зла, черно-бяла версия, който всъщност ние вече сме виждали в друга продукция на Disney, а именно – ‘What If...?’. През цялото време Стрейндж копнее за любовта на живота си, д-р Кристин Палмър (изиграна от Рейчъл Макадамс, която също се завръща за продължението). Има и спекулации, че някогашният приятел на Стрейндж – Морд, се завръща като враг на магьосника.

ВАЖНО за заклетите фенове обичащи спекулациите и теориите: Часовникът от трейлъра не е онзи Ролекс от финалния епизод на ‘Hawekeye’, но пък доста често почнахме да ги виждаме тези часовници, не мислите ли?

 Филмът е създаден от не кой да е, а от самия Сам Райми, който е отговорен за пърите три филма за Спайдърмен. Та това си е жива легенда! Сигурни сме, че ще се справи повече от успешно с Доктор Стрейндж и мултивселената.

 Трейлър:

 

Публикувано на 23.12.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации