Снимка за 'The Last Days Of Ptolemy Grey' - премиерна дата!

'The Last Days Of Ptolemy Grey' - премиерна дата!

Apple TV+ разкри премиерната дата и първи снимки от снимачната площадка на техния предстоящ кратък сериал 'The Last Days Of Ptolemy Grey' със Самюел Л. Джаксън в главната роля.

Сериалът ще дебютира на 11 март 2022 година, като наведнъж ще излязат първите два епизода, а след това ще има по един нов всяка седмица, в петък. Той е базиран на романа на Уолтър Мосли. Джаксън е в ролята на Птолемей Грей, възрастен мъж забравен от семейството, приятелите си и дори от самия себе си. Изведнъж неговия помощник го оставя и въпреки че той потъва все по-дълбоко в самотната дименция, която го мъчи, Птолемей трябва да поеме грижите за изоставения тийнейджър Робин, изигран от Доминик Фишбак. Те научават за съществуването на лечение, което може да върне всичките спомени на Птолемей, загубени в следствие на болестта, и това ги повежда на приключение, изпълнено с шокиращи истини за миналото, настоящето и бъдещето.

Шоуто е написано и продуцирано от Мосли, а в него ще участват още  Синтиа Кай МакУилиямс, Деймън Гъптън, Марша Стефани Блейк, Уолтън Гогингс и Омар Милър. Изпълнителни продуценти са Даян Хауслин, Рамин Бахрани, Ели Селдън и Дейвид Левин.

Публикувано на 13.01.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации