Снимка за 'Halo': Официално подновен за втори сезон!

'Halo': Официално подновен за втори сезон!

  Paramount + не спират с добрите новини, тази е насочена към всички фенове на сериала ‘Halo’, чието официално подновяване за втори сезон бе обявено по време на ViacomCBS във вторник. 

 Сериалът е базиран на популярния Xbox франчайз, който носи същото име. Подновяването му има две почти месец преди премиерата на първия сезон, която ще е на 24-ти март. В ролята на иконичния персонаж Спартан, познат, като Master Chief, ще влезе Пабло Шрайбер. 

 Също така, Paramount+ потвърдиха, че Дейвид Вайнер ще е в ролята на шоурънър и изпълнителен продуцент на втория сезон. Вайнер ще е третия шоурънър, който ще застане начело на ‘Halo’, предшестват от Стийв Кейн, който ще излезе от продукцията след първи сезон и Кайл Кинен, който я напусна още през 2018-та година. 

 Изявление на Таня Гилс, главен програмен директор, Paramount+: 

  “’Halo’ е високобюджетен проект, който има потенциал да изгради един нов свята за Paramount+ и ние сме изключително развълнувани да дадем на феновете подновяването на втори сезон, който да очакват след премиерата на първи, другия месец. ‘Halo’ ще донесе вълнуващо преживяване, както за гейминг феновете, както и за онези, които за първи път ще се срещнат с франчайза, защото идва с невероятни визуални ефекти и един по-задълбочен поглед върху личните истории зад иконични персонажи и всичко това под формата на епична битка за бъдещето на човешката раса.” 

 Изявление на Дейвид Невинс, главен директор по съдържанието на оригиналите на сценарий, Paramount+:

 “’Halo’ се развива в един ослепителен свят, който вярва, че ще очарова публиката толкова с наелектризираните визуални ефекти, колкото и със силната сюжетна линия разказана от персонажите. Това подновяване на сериала за втори сезон показва колко точно сме сигурни в силата на тази епична продукция и в това, че ще привлече и заинтересова зрителите. ‘Halo’ е една чудесна колаборация с Amblin и 343 Industries, всички ние сме благодарни, че имаме възможност да продължим този проект.” 

 Какъв е сюжетът на ‘Halo’? 

 Вдъхновената от играта продукция на Paramount+, ще разкаже епичния конфликт, през 26-ти век, между земната раса и извънземната заплаха позната, като Covenant, докато се впуска на дълбоко в личните истории на персонажите. Добавете и много екшън, приключения и богато въображение.  

 Какъв е актьорският състав на ‘Halo’? 

 Освен Шрайбер, в актьорския каст включва и: Бокеем Луудбин, Шабана Азми, Наташа Кулзак, Олив Грей, Йерин Ха, Бентли Калу, Кейт Кенеди, Чарли Мърфи и Дани Сапани. 


Natascha McElhone в ролята на 
Доктор Хелзибрилянтната и непроницаем създателка на спартанските супер войници

Jen Taylor в ролята на
Кортананай-напредналият изкуствен интелект в човешката история

 Какъв е продуцентският състав на ‘Halo’? 

 Изпълнителен продуцент е Стивън Кейн, заедно със Стивън Спилбърг, Дарил Франк, Джъстин Фалвей, Отто Батхърст, Тоби Лесли, Кайл Килен, Скот Пеннингтън, Кики Уолфкил, Франк О’Конър и Бони Рос. 


 

Публикувано на 19.02.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Halo

Извънземни заплашват човечеството! Сериалът е базиран на видео играта 'Halo'. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации