Снимка за 'How I Met Your Father': Какво знаем до момента?

'How I Met Your Father': Какво знаем до момента?

 Създаден от Исак Аптакер и Елизабет Бергер, 'How I Met Your Father'  ще е най- новото бижу на CBS! Сигурни сме, че вече всички сте направили връзката с популярната драма 'How I Met Your Mother', от където е вдъхновено и това ново, и свежо, попълнение! 

 Историята в продукцията ще се развива в близкото бъдеще, като този път разказът ще е предаден от женска гледна точка, Софи ще разкаже на сина си как се е запознала с баща му, досущ както Тед Мозби направи в оригиналния сериал. Историята започва през 2021г. със Софи и групичката 'и от приятели които се опитват да разберат кои са, къде отиват и как да намерят любовта в ерата на приложенията за срещи и неограничените възможности. 

 Роли и актьорски състав:


Софи (Hilary Duff)Софи е главното действащо лице и нашият разказвач.
Валентина (Francia Raisa)Валентина е млад и вдъхновен стилист, пълна с живот и идеи, тя е не само съквартирантка на Софи, но и нейна най- добра приятелка. Винаги може да се разчита на нея да развесели положението. Последното 'и приключение я е отвело в Лондон за Седмицата на модата, от където се връща с очарователния британец Чарли.
Джеси (Chris Lowell) Джеси е млад музикант който работи като шофьор в Uber за да свързва двата края. Като всеки млад музикант Джеси се е обявил против любовта и живее с най- добрия си приятел Сид.
Чарли (Tom Ainsley) Чарли е успяващ модел който се влюбва във Валентина, а любовта му го води чак в Ню Йоркър. Въпреки, че е добро момче Чарли има още много да учи, израснал в аристократично британско семейство, той все още живее в своя балон на богаташ и не разбира света извън него.
Елън (Tien Tran) Елън е осиновената сестра на Джеси която тъкмо се е преместила в Ню Йорк от малък фермерски град, след като се разделя със съпругата си. Новодошлата би се чувствала по- удобно на полето от колкото в Бруклин, ще видим дали ще успее да хареса живота в големия град.
Сид (Suraj Sharma) Сид е млад собственик на бар и абсолютен оптимист, което контрастира с цинизма на съквартиранта му-Джеси.


 

 

Публикувано на 17.08.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
How I Met Your Father

Софи разказва на сина си историята за това как е срещнала баща му. Действието се развива през 2021 година, а Софи и нейната група приятели живеят в Ню Йорк, забавляват се и се опитват да отговорят на вечните въпроси на живота и любовта. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации