Снимка за Излезе първият официален трейлър на 'How I Met Your Father'!

Излезе първият официален трейлър на 'How I Met Your Father'!

Hulu пусна първия официален трейлър на 'How I Met Your Father', предстоящия spinoff на обичания ситком 'How I Met Your Mother', който ще дебютира на 18-ти януари 2022 година.

Сериалът е написан от Айзък Аптакър и Елизает Бергер и действието се развива в близкото бъдеще, където Софи (Хилъри Дъф) разказва на сина си историята за това как е срещнала баща му: история, която ни връща обратно в 2021, а Софи и нейните близки приятели - Джеси (Крис Лоуел), Валентина (Франча Райса), Чарли (Том Ейнсли), Елън (Тиен Тран) и Сид (Сураж Шарма) - живеят в Ню Йорк и се опитват да открият себе си... и истинската любов, разбира се.

Софи от бъдещето е изиграна от Ким Катрал, която можем да видим в началото на трейлъра с запомнящата се реплика 'Това е историята за това как срещнах баща ти'. Във видеото бързо се сменят различни сцени, можем да усетим хаоса на новото време, като същевременно енергията на оригинала. Феновете се надяват очакванията им да се покрият, особено тези, които са лоялни фенове на Тед, Барни, Лили, Робин и Маршал и трудно ще ги заменят дори и след години.

В шоуто ще се появят още Даниел Аугустин, Ашли Рейес и Джош Пек.

Изпълнителни продуценти са Аптакър и Бергер, заедно с Картър Бейс и Крейг Томас, създателите на оригиналния сериал. Пам Фрайман, режисьора на 'HIMYM', също ще продуцира.

Можете да гледате трейлъра долу.


Публикувано на 17.12.2021 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
How I Met Your Father

Софи разказва на сина си историята за това как е срещнала баща му. Действието се развива през 2021 година, а Софи и нейната група приятели живеят в Ню Йорк, забавляват се и се опитват да отговорят на вечните въпроси на живота и любовта. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации