Снимка за Предстоящите проекти на Marvel - кога и какво ни очаква?

Предстоящите проекти на Marvel - кога и какво ни очаква?

Наоколо се въртят слухове, че филмът на Marvel и Disney 'Eternals' ще спечели $100 млн., а 'Spider-Man: No Way Home', продукцията на Marvel и Sony, очаква дори повече от това. Disney определено знаят какво правят! Те разкриха и своя график за предстоящата 2022 година и нататък. Няма да ви държим в напрежение.

Първата промяна е в премиерната дата на продължението на 'Indiana Jones' - първо то беше насрочено за лятото на 2022 година, но след като съвпадна с премиерата на 'Black Adam', дългоочакван хит на DC/Warner Bros, студиото решиха да го отложат с една година. Можем да го очакваме на 30-ти юни 2023 година - през същия този уикенд трябва да излезе и все още неименуван анимационен филм на Universal.

Феновете на супергерои, наострете уши! 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' ще излезе на 6-ти май 2022 година. Това е причината продукцията на Таика Уайтити 'Thor: Love and Thunder' да се премести на 8-ми юли 2022 година. 

'Black Panther: Wakanda Forever' на Раян Куглър очакваме на 11-ти ноември 2022. Той в момента се снима в Атланта и снимките ще приключат в края на месеца. 'The Marvels', друга тяхна продукция от режисьора Ниа ДаКоста, също беше планиран на тази дата, но за да не се конкурират, остава за 17-ти февруари 2023 година. 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' ще излезе на 28-ми юли 2023 година. Няма други филми за същата дата, което оставя място на Пол Ръд да блести отново и да получи заслуженото си внимание. 'The Marvels' и 'Ant-Man 3' вече се снимат.

Единственият проект на Marvel, чиято премиерна дата не е променена, е 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' - пригответе се и нека заедно да започнем следващото лято с него - на 5-ти май 2022 година!

Е, това са всички дати, които трябва да добавите в календарите си! Можем да видим как всички продукции са свързани една с друга в голяма верижна реакция и как студиото се опитва да направи всичко възможно, за да им даде пространство. Така, най-хубавото е, че винаги има какво да очакваме от тях!

Публикувано на 19.10.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации