Снимка за Кога ще се завърне първи сезон на 'Gossip Girl'?

Кога ще се завърне първи сезон на 'Gossip Girl'?

HBO Max разкри миналата седмица, че ще получим втората половина на първи сезон на reboot-a на 'Gossip Girl' през ноември тази година! Точна дата не беше обявена, но очакваме да излезе скоро.

Платформата раздели първия сезон на едноименния reboot на един от най-популярните сериали през последното десетилетие - 'Gossip Girl', на две части. Хитрост, която в момента държи всички нови и стари фенове в напрежение и питайки се какво ли може да очакват през оставащите шест епизода.

Оригиналният сериал се излъчваше от 2007 до 2012 година по The CW. Новата версия е базирана на него и на романа на Сесили фон Зийгесар. Девет години след като Клюкарката тормозеше някои от най-богатите тийнейджъри в Ню Йорк, учениците в едно от най-скъпите частни училища, ново поколение ще се сблъска със същия проблем и последиците и вредите са сериозни и унищожаващи. Серията показва колко много се е променил света под влиянието на социалните мрежи и колко по-трудно е да се пазят тайни в един свят, където всичко е на един клик разстояние. Един от най-големите плюсове е, че успяваме да се насладим не само на цялата тази драма и мистерия, ами и на доста невероятни гледки от Ню Йорк.

Първите шест епизода излязоха на 6-ти юли и сериалът бе най-доброто попадение на HBO Max за тази година. Шестте епизода може да намерите на стрийм платформата.

В сериала участват Джордан Александър, Ели Браун, Томас Дохърти, Тави Гевинсън, Емили Алън Линд, Еван Мок, Зион Морено, Уитни Пийк и Савана Лий Смит, както и още Тод Алмънд, Адам Шанлър-Берат, Джонатан Фернандез и Джейсън Готи.


Публикувано на 16.08.2021 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Клюкарката (Gossip Girl)

Продължението на едноименият сериал от 2007 г. проследява ново поколение тийнейджъри от елита на Ню Йорк. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации