Снимка за Какви промени предстоят в 'Legends Of Tomorrow'?

Какви промени предстоят в 'Legends Of Tomorrow'?

По време на тазгодишния виртуален ComicCon научихме и някои нови детайли за това какво ни предстои и какво ще се промени в актьорския състав на 'Legends Of Tomorrow' на DC. 

Мат Раян, който от трети сезон насам играе злодея на шоуто, ще приключи с тази своя роля в текущия 6-ти сезон, но това съвсем не значи, че няма да го видим повече. В предстоящия 7-ми Раян ще се завърне в друга роля, тази на Д-р Гуейн Дейвис, ексцентричен учен от началото на 20-ти век, който може да е единствената надежда на екипа Легенди.

В 7-ми сезон също така Ейми Луис Пембертън, която озвучаваше Гидиън през първите шест сезона, ще се завърне в ролята, но този път Гидиън ще е от плът и кръв!

Раян, който за първи път игра Джон Константин в продукцията на Warner Bros. TV и NBC 'Constantine',  се появи в тази роля в 'Legends Of Tomorrow' в 3-ти сезон и беше избран за постоянен герой в 4-ти. 'Constantine' наскоро беше избран за нова и по-тъмна версия от HBO Max и това е причината героя на Раян да приключи сериала.

'Както знае всеки, който го обича, накрая Джон Константин ще извърви пътя си сам. Дойде времето Джон да се раздели с Легендите, а аз с Джон', каза Раян. 'Вълнувам се да създам този нов герой и да се позабавлявам - да открия как той се вписва в историята и как успява да създаде проблеми за Легендите.'

CW пусна и трейлър на 6-ти сезон. Ще го откриете най-долу.

'Legends Of Tomorrow' е базиран на различни DC герои и истории. В него участват Лоц, Раян, Тала Аше, Джес Маккалън, Оливия Суон, Адам Цекман, Шаян Собхан, Лисет Кавец, Ник Зано и Доминик Пърсел, който е възможно да напусне сериала след шести сезон.

 

Публикувано на 05.08.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации