Снимка за 'Party Down': Нови попълнения за завръщането на ситкома!

'Party Down': Нови попълнения за завръщането на ситкома!

  Помните ли хитовия ситком ‘Party Down’? Ако сте блели някъде през 2009-та и 2010-та година – сега е моментът да наваксвате, защото сериала се завръща с нов сезон, сълзи от смях и стари, и нови, познайници!

 Сигурни сме, че онова, което най-много вълнува зрителите е кои актьори да очакват в новото издание на ситкома. Към вече познатите, и обичани, лица, Адам Скот, Джейн Линч, Кен Марино, Мартин Стар, Раян Хансен и Меган Мулали, се присъединяват няколко нови звезди – Дженифър Гарнър, Тирел Джаксън Уилиамс, Зоуи Чао и Джейм Марсден. Както, може би, забелязвате единствено Лизи Каплън, от оригиналния каст, няма да се завърне на екрана. Новият сезон ще е от шест епизода.

 Какъв е сюжетът на ‘Party Down’?

 Подобно на оригиналния сериал, отново ще проследяваме кетъринг екип от Лос Анджелис, които искат, повече от всичко, да са под светлината на холивудските прожектори. Но, за момента, това са само мечти, за които могат да бленуват, докато работят за бакшиши и се надявам ‘големият пробив’ да им се яви ненадейно. Всеки епизод надниква в ново събитие, което екипът обслужва, сблъсквайки се с цветните и абсурдни животи на гостите.

 В кои роли ще влязат новите попълнения на сериала?

 Гарнър ще е Еви, успешен продуцент на студийни франчайз филми, която е на ръба на раздяла и ще трябва да преосмисли изборите си в живота. Младата ‘и връзка с Хенри Полард ще се превърне в начин Еви да изследва възможностите, които животът предоставя.

 Уилиамс ще е Саксон, красив и самоуверен инфлуенсър. Той е талантлив и оправен в своята интернет среда, но загубен във всеки друг аспект от живота.

 Чао ще е Луси, страстна, откровена и свободомислещ кулинарен артист. Луси мечтае да е готвач на звездите, но е заклещена да работи в Party Down, без ресурси за нещо по-амбициозно.

 Марсден ще е Джак Боти, актьор, който играе главна роля в популярен, супергеройски, франчайз. Външният му вид съвпада с чара му, наслаждава се на живота си, славата и на това не е центърът на вниманието.

 Какъв е продуцентският състав?

 Шоуто е продуцирано от оригиналните му директори – Роб Томас, Джон Енбом, Пол Руд, Дан Етеридж и Скот. Енбом ще шоурънър. Студиото е Lionsgate Television.

 Следете сайта за още актуална информация около сериала!


Публикувано на 01.02.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации