Снимка за 'The Fabelmans' на Стивън Спилбърг ще дебютира през 2022!

'The Fabelmans' на Стивън Спилбърг ще дебютира през 2022!

Universal и Amblin Partners, партниращите си студиа зад предстоящия проект на великия режисьор Стивън Спилбърг 'The Fabelmans', ще излезе на 23-ти ноември 2022 година, точно преди Деня на Благодарността.

Новият филм на Спилбърг е базиран върху детството му и ще дебютира изцяло по кино екраните, без премиери на каквито и да е стрийминг платформи. В главните роли участват звездите Мишел Уилямс, Сет Роджен, Пол Дано и Габриел ЛаБел. Стивън Спилбърг е написал сценария заедно с Тони Къшнър. Двамата също така и ще продуцират проекта, с помощта още на Кристи Макоско Крийгър. Пол Дано ще играе герой, написан по подобие на бащата на Спилбърх, Уилямс по такова на неговата майка, а Роджен ще е в ролята на неговия чичо.

На същата дата ще излязат още неименуван филм на Disney и третата част на 'Creed' на MGM. Конкуренцията между тях се очаква да е голяма.

На Спилбърг, отново с Amblin, му предстои премиера още този петък - нова версия на култовия 'West Side Story', този път в ръцете на 20th Century Studios. Партньорите смятат, че отзивът на филма ще е изключително положителен, особено сред критиците, които от сега се канят да го номинират за най-различни награди.

Публикувано на 08.12.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации