Снимка за 'The Matrix Resurrection': Можеше ли франчайзът да продължи без Лана Вачовски?

'The Matrix Resurrection': Можеше ли франчайзът да продължи без Лана Вачовски?

 Ако вече сте гледали ‘The Matrix Resurrection’ сигурно сте видели сцената в, която персонажът Смит, изигран от Джонатан Гроф, поема удар в Warner Bros, като вероятно оставя Лана и Лили Вачовски (създателите на франчайза на Матрицата) да режисират друг филм за Матрицата. Е, оказва се, че това не е просто хипербола.

 В скорошно интервю с Collider, продуцентът на ‘Resurrections’ Джеймс Мактайг, признава, че Warner Bros. са имали планове да назначат друг директор. Мактайг работи за франчайза от самото начало и обяснява, че винаги когато същуствува такав машина за пари, каквато е “Матрицата” – има място за преговори. Въпреки това, когато Лана Вачовски изявява желание да е диреректор, отново, от студиото бързо се съгласяват, просто е изглеждало логично да имат един от оригиналните директори на борда.

 “Вижте, когато има франчайз с толкова голям потенциал да генерира доход, винаги има преговори. По същия начин Marvel се повтарят – ‘Spider-man’, ‘Iron Man’, ‘Thor и други – казва Мактайг. – Винаги има потенциал тези филми да се развият и да се разкажат нови истории, както и да генерират още доход.  Имайте предвид, че не всичко е с парична насоченост. Има много версии там някъде, но просто не са попаднали на правилната. Съответно, когато Лана се върна и изяви желание да направи още един филм – разбира се, че предпочетоха да продължат с един от създателите на Матрицата.

  След издаването на ‘Matrix Resurrections’ по театрите и по HBO Max, отзвукът от мненията на критици и фенове е смесен. Въпреки това, Warner Bros. искат да продължат франчайза с пети филм и искат именно Лана Вачовски да вземе участие в неговата продукция, това потвърти Анн Сарноф, CEO на студиото.

 В ‘The Matrix Resurrections’ участват следните звезди: Keanu Reeves, Carrie-Ann Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris и Jonathan Groff.

 Следете сайте за бъдещи новини свързани с петия филм от популярни франчайз!


Публикувано на 28.12.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации