Снимка за 'The Umbrella Academy': Тийзър и първи снимки!

'The Umbrella Academy': Тийзър и първи снимки!

 Супергерои, подгответе се за разтърсващо лято!

 Netflix обяви официалната премиерна дата на третия сезон на ‘The Umbrella Academy.’ Създателят на продукцията, Стийв Блекман, също потвърди, датата е 22ри юни, за цял свят! Освен с тази добра новина, стриймарът зарадва феновете и с първи снимки от снимачната площадка и тийзър, които можете да видите по-долу.

 Какъв е сюжетът на ‘The Umbrella Academy’?

 Сериалът е базиран на поредицата комикси от Герард Уей. Историята се върти около едно нестабилно семейство осиновени братя и сестри, всички със суперсили, които се съюзяват отново, за да разбулят мистерията около смъртта на баща си и неизбежния апокалипсис.

 Какво да очакваме от трети сезон на ‘The Umbrella Academy’?

 В трети сезон, след като групата спря края на света през 1963-та година, супергероите се завръщат в настоящето, убедени, че са възпрели неизбежния апокалипсис и са поправили времевата линия – един път за винаги. След кратък момент на празнуване, групата осъзнава, че не всичко е както са го оставили, е, всъщност, няма нищо общо. Прекрачват прага на Sparrow Academy. Умни, модерни и таящи толкова топли чувства, колкото би притежавал и един айсберг. Веднага се създава конфликт между двата лагера, но това се оказа, че е най-маловажният проблем на всички. Предизвикателства, загуби и изненади, както, естествено, неидентифицирано разрушително същество, което всява хаос във Вселената, нещо, което може и те сами да са създали, или пък не. Сега трябва групата да убеди новата семейство на баща си да им помогне. Ще намерят ли начин да върнат живота си преди апокалипсиса? Или новият свят ще разкрие повече от ‘хлъцване’ на времевата линия? Очаквайте отговорите на всички тези въпроси и много нови персонажи, които да ви впечатлят със суперсилите си.

 Какъв е актьорският състав на ‘The Umbrella Academy’?

 Кастът включва: Елиът Пейдж, Том Хоппър, Давид Кастаниеда, Емми Равер-Лампман, Робърт Шийхан, Ейдън Калахър, Джъстин Мин, Колм Феоре, Риту Аря, Джъстин Корнуел, Бритне Олдфорд, Джейк Епстайн, Генези Родригес, Каззи Давид и Явон Уоутън.

 Какъв е продуцентският състав на ‘The Umbrella Academy’?

 Трети сезон е със следните изпълнителни продуценти: Блекман, Джеф Кинг, който е и директор, Кейт Голдбърг, Майк Ричардсън и Джеръми Уеб. Герард Уей и Габриел Ба са помощник-продуценти. Стийв Уейкфийлд е продуцент.

 Ето го и дългоочаквания тийзър:


 


Първи снимки
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 14.03.2022 от Адрияна Кръстева

TV
Generic placeholder image
The Umbrella Academy

Семейство от някогашни деца герои, които са се разделили и всяко е тръгнало по своя път, трябва отново да се съюзят, за да продължат да защитават света. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации