Снимка за 'Criminal Minds: Evolution': Официален трейлър и пикантни новини!

'Criminal Minds: Evolution': Официален трейлър и пикантни новини!

 Е, предполагаме, че не можеше да очакваме друго от трейлъра на ‘Criminal Minds’, но все пак – това са кадри, от които да ти настръхне косата. Въпреки това, със сигурност ще зарадват всички фенове на дългогодишния франчайз, които го следят от ден първи.

В официалния трейлър на ‘Criminal Minds: Evolution’, профайлерите са завръщат на местопрестъплението, за да разследват сериен убиец, който със сигурност е имал доста занимания по време на пандемията. Какво толкова е правил? Ами, зависи, смятате ли изтезаването на хора и затварянето им в товарни контейнери за пълноценни две години? Е, поне се постарал да държи неприятната миризма надалеч, закачайки няколко стотин освежителя за въздух!

Предстоящият сезон на ‘Criminal Minds: Evolution’ ще има 10 епизода, като в премиерния ден, на Деня на Благодарността, ще излязат два епизода. Датата е 24 ноември, а сериалът ще можете да гледате ексклузивно по Paramount +. CBS ще се погрижи за цялостното преживяване, осигурявайки живо излъчване в същия ден.

След премиерата на сезон, новите епизоди ще излизат ежеседмично в четвъртък ексклузивно по Paramount +, с междусезонен финал на 15 декември. Втората част на сезона ще се завърне на 12 януари, отново с ежеседмични епизоди всеки четвъртък, до самият финал на 9 февруари. 

Ето ги и официалните встъпителни думи за сериала:

“Елитният ФБР екип от криминални профайлъри се изправят пред най-голямата опасност, до момента, UnSub, който е използвал пандемията, за да изгради мрежа за серийни убийци. Светът отново отваря врати, а мрежата влиза в действие, екипът трябва да проследи престъпниците, убийство по убийство.”

Какъв е продуцентският състав на ‘Criminal Minds: Evolution’?

Сериалът е продуциран от ABC Signature и CBS Studios. Ерика Месър изпълнява ролята на шоурънър, изпълнителен продуцент и сценарист. Брийн Фрейзър и Крис Барбур ще са сценаристи и изпълнителни продуценти, а Глен Кершав ще е директор и изпълнителен продуцент, рамо до рамо с Марк Гордън, който също е в ролята на изпълнителен продуцент.

Трейлър:



Публикувано на 08.11.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации