Снимка за 'Фантастичната четворка': Кога да очакваме премиерата и избран ли е директор?

'Фантастичната четворка': Кога да очакваме премиерата и избран ли е директор?

 Последните две години, със сигурност, бяха тежки за света, но и за феновете на Marvel – по една по-нестандартна причина. Липсата на Comic-Con, което със сигурност оставя дупка в сърцата на феновете. За да облекчим тази липса, сме ви подготвили вълнуващи новини от любимия франчайз.

 Кевин Фейдж обяви, че вселената на MCU приключва с четвърта фаза и навлиза в пета, а освен това – разкри, че шестата фаза ще започне със съживяването на “Фантастичната четворка” през 2024-та година, а датата е – 8-ми ноември.

 През далечната 2019-та година, на последния Comic-Con, Фейдж загатна, че “Фантастичната четворка” е в разработка, а точно по онова време Disney завзе Marvel вселената благодарение на собствеността си над 20th Century Fox и комикс активите, които те притежават.

 Завръщането на “Фантастичната четворка” е мечта за много фенове на Marvel. Първите два филма дебютираха през 2005-та и 2007-ма. През 2015-та Fox се опитаха да създадат нов филм с участието на Джош Транк, но печалбата не удовлетвори очакванията и началните вложения в продукцията.

 Докато шеста фаза има още доста дати за запълване през 20250та година, Фейдж, все пак, издаде, че тя ще приключи с два нови филма за “Отмъстителите”: “Avengers: The Kang Dynasty” на 2-ри май и само шест месеца по-късно – “Avengers: Secret Wars” на 7-ми ноември.

 Естествено, папараците не пропуснаха да попитат Фейдж каква е разликата между фазите (4,5 и 6), но той заяви, че е твърде рано за подобни разяснения.

 Няма повече информация за филмите от шеста фаза.

 Въпреки добрите новини за “Фантастичната четворка” – една голяма дупка продължава да зее в тях, а именно, липсата на директор на продукцията. За съжаление, Джон Уатс отстъпи крачка назад, за да се наслади на кратка пауза след филмите за “Спайдърмен.”


Публикувано на 27.07.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации