Снимка за 'God of War' сериал ни очакво по Prime Video!

'God of War' сериал ни очакво по Prime Video!

Страхотни новини за всички геймъри, които обичат да гледат сериали!


 Prime Video официално поръча серийната адаптация по ‘God of War’, базирана на PlayStation играта, която е вдъхновена от древната митология. В колаборацията ще участват Sony Pictures Television, Amazon Studios и PlayStation Productions. Домът на новия сериал ще е Prime Video, като 240 страни, по целия свят, ще могат да го гледат. Преговорите датират от март месец и вече са окончателно завършени.

Какъв ще е сюжетът на ‘God of War’?

Сериалът проследява историята на Кратос, бог на войната, който е пратил на заточение кървавото си минало в Древна Гърция, окача своите оръжия в скандинавското царство Мидгард. Когато обичната му жена умира, Кратос предприема опасно приключение със своя отчужден син, за да разпръсне праха ‘и от най-високия връх - последното желание на съпругата му. Кратос скоро осъзнава, че пътешествието е предрешена епична мисия, такава, която ще изпита връзката между баща и син, и ще принуди Кратос да се бори с нови богове и чудовища за съдбата на света.

Каква е концепцията на играта ‘God of War’?

Франчайзът на Santa Monica Studio, част от Sony, се съставлява от общо седем игри за четирите конзоли на PlayStation. За първи път играта се появява през 2005 година, когато е създадена за PlayStation 2, с първия Бог на войната. Сюжетът се върти около бившия спартански войн Кратос и неговото вълнуващо пътешествие за отмъщение срещу Арес, гръцкия Бог на войната.

 Кратос убива любимата си под въздействието на Арес. След като самият Кратос се превръща в Бог на войната, той се озовава в позиция, в която непрекъснато търси начин да промени съдбата си.

Какво мисли продуцентският състав за бъдещия сериал?

Изявление на Върнън Сандърс, изпълнителен директно на Amazon Studios:

‘The God of War’ е завладяващ франчайз, който вярваме, че ще грабне вниманието на нашите потребители по целия свят, както и неговия експанзивен и вълнуващ свят с богата сюжет. За нас е чест да споделим това приключение с митологията на ‘God of War’ по такъв невероятен начин с помощта на Sony Pictures Television, PlayStation Productions и Santa Monica Studios.

Изявление на Катрин Поуп, президент на Sony Pictures Television Studios:

Изключително сме горди и развълнувани от факта, че ще работим с нашите приятели от Amazon Studios и партньорите ни PlayStation Productions, за да адаптираме тази красива и сърцераздирателна игра в премиум екшън сериал. Рейф, Марк и Хоук създават транспортна поредица, която очертава пътя през древното митологично пътуване на Кратос.

Изявление на Асад Куизибаш, директор на PlayStation Productions:

‘God of War’ е една от най-награждаваните игри на PlayStation, за това и сме развълнувани да си партнираме със Sony Pictures Television и Amazon Studios, за заведем франчайза при обичната ни публика по един смел и автентичен начин.

Това е най-скорошното заглавие на PlayStation, което получи зелена светлина за телевизионна екранизация. Присъединява се към клуба на ‘Twisted Metal’ на Peacock и ‘The Last of Us’ на HBO.

Публикувано на 22.12.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации