Снимка за 'Само убийства в сградата' - подновен за 3-ти сезон!

'Само убийства в сградата' - подновен за 3-ти сезон!

'Only Murders in the Building' ще продължи да печели фенове и приходи за Hulu - те подновиха криминалната комедия за още един 3-ти сезон! 

Първият сезон направи 'Only Murders in the Building' най-гледаната комедия на платформата и е фаворит в няколко категории за награди Еми. Нови епизоди от 2-рия сезон в момента излизат всяка седмица във вторник.

В комедията участват Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомез. Създаден е от Стив Мартин и Джон Хофман, който е известен от другия си проект 'Grace & Frankie'. Мартин и Хофман продуцират, заедно с Гомез, Дан Фогелман и Джес Розентал.

''Only Murders in the Building' е истинското бижу в короната ни', каза Крейг Ъруич, президент на Hulu Originals и ABC Entertainment. 'Успява да спечели интереса на различни поколения, смесва хумор и емоции, както и е изключително оригинален, благодарение на съвместната работа на Дан, Джон, Стив, Марти и Селена. Благодарни сме, че ще можем да видим още от историята на Чарлс, Оливър и Мейбъл и да я споделим със зрителите, които вече ни показаха, че искат още.'

Двата сезона можете да намерите на стрийминг платформата Hulu и имате достатъчно време, да се привържете към шантавото трио преди новият сезон да започне да се снима и да излезе.

Публикувано на 16.07.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Only Murders in the Building

Трима непознати, които до един са обсебени от мистериите, сами се оказват заплетени в една, след като техен съсед е намерен мъртъв. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации