Снимка за ТОП 10: Хелоуин филми

ТОП 10: Хелоуин филми

 Приветстваме ви с една УЖАСЯВАЩО забавна класация, която ще зарадва и малките, и големи зрители. Хелоуин не е само страх и кръв, той е магия, за това и сме подбрали забавни, страшни и интересни заглавия, които добре познавате. 

1. Hocus Pocus

Невъзможно е да пропуснем този филм, който оглавява всяка една класация. Разказва историята за малко момче, което заживява в Салем и нещата въобще не вървят добре. А, само ако знаеше, че ще трябва да се справя и с три демонични вещици. Забавен филм, който събужда сладки детски спомени, а да не забравяме, че съвсем скоро получихме и втора част!

2. The Witches

Баба и момче се натъкват на вещерско сборище, а в лицето на главната вещица е неотразимата Ан Хатауей. Този филм има свой предшественик, който също си струва, но ние решихме да заложим на по-новата версия.

3. Halloweentown

Представете си какво, цял живот се смяташ за средностатистически тийнейджър и накрая - разбираш, че си чистокръвна вещица. Звучи забавно, но не и когато трябва да помогнеш на баба си в спасяването на цял град. Един страхотен семеен филм, изпълнен с множество вдъхновения за Хелоуин декор и ужасяващи същества!

4. Addams Family Values

Най-страшното семейство с нова ужасяваща история. Е, не чак толкова нова. Това е вторият филм за семейство Адамас, в който се разказва за чичо Фестър, който е намерил нова любов. За съжаление, тази любов е златотърсачка, от която семейството смята да се отърве.

5. Children of The Corn

Какъв е шансът да познавате човек, който не е изгледал този филм като малък и все още има страх от царевица? Абсолютна класика, която разказва за млада двойка попаднала в секта от деца, които вярват, че всеки над 18 трябва да умре.

6. Annabelle

Абсолютна класика. Млада двойка се сблъсква с ужасяваща ретро кукла и сатанисти, които превземат дома им. Ако сте пропуснали този филм - съветваме ви да поправите тази грешка.


7. It

Група тормозени деца се съюзуват, за да се изправят срещу чудовище, което се е предрешило в клоун. Клоунът преследва децата от техния малък град, а те са решени да го спрат един път завинаги.



8. Scream

Е, някои неща са си вечна класика. Вярваме, че няма как да сте пропуснали този вълнуващ хорър, но ако сте - сега е моментът да го гледате. Убиец, преследване, ужас, страх и известна доза смях, ако сте фенове на черния хумор.



9. Practical magic

Филмът разказва историята на две млади вещици, които са отгледали от своята ексцентрична леля. Те се сблъскват, както с житейски проблеми, така и с ужасно проклятие, което заплашва да ги лиши от откриването на истинската любов.



10. Twitches

Две млади близначки, разделени при раждането си и попаднали в различни приемни семейства, се срещат на връх техния 21-ви рожден ден. Вълнуващо, нали? Още повече, че откриват своите магически сили и разбират, че дори не са от този свят. Сега трябва да спасят родния си дом и майка, която е все още жива. Близньосници!


Публикувано на 24.10.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации