Снимка за 'Abbot Elementary': Подновен за втори сезон!

'Abbot Elementary': Подновен за втори сезон!

 Клас, стани! 

 Е, изглежда е време отново да влезем в класните стаи на ‘Abbott Elementary’. ABC ни зарадва с ранно подновяване на комедийния сериал за неговия втори сезон. 

 Няма как да ни убегне факта, че обявяването на втори сезон прилича много на това на “Бриджъртън”, тук отново имаме бележка, която можете да видите по-долу, насочена към “Преподавателите и учениците (тоест, феновете ми)”.  

 Ранното подновяване на сериала не е голяма изненада, като имам предвид, че продукцията бързо намери своето място в класациите и сърцата на зрителите. ‘Abboy Elementary’ се нареди на челно място в класацията на ABC за комедии харесвани от възрастовия диапазон между 18 и 49. 

 Какъв е сюжетът на ‘Abbott Elementary’? 

 В сериала се разказва за група отдадени учители и малко странен директор, които за събрани заедно в публично училище във Филаделфия. Въпреки, че изглежда всичко върви срещу тях, те са решени да помогнат на учениците си да успея в живота. Въпреки, че тези социални работници може да са малко и зле платени - те обожават работата си, дори да не одобряват отношението на квартала към образованието на децата. 

 Какъв е актьорският състав на ‘Abbot Elementary’? 

 В главните роли са: Брънсън, Джеймс, Тайлър Уилиамс, Крис Перфети, Лиса Уолтър и Шерил Ралф. 

 Кога и какво да очакваме от ‘Abbot Elementary’? 

 Сериалът се завръща с нов епизод на 22-ри март, започвайки с ‘Open House’. Нощ на отворените врати в училището и докато Жанин се подготвя да посрещне майката на нейн ученик, който се затруднява, останалите от преподавателите използват това време за почивка. Грегъри е изненадан, когато разбира, че Ава получава директорската позиция и по-късно посещението на дъщерята на Барбара създава суматоха. 

 Какъв е продуцентският състав на ‘Abbot Elementary’? 

 Брънсън е сценарист, както и изпълнителен продуцент, заедно с Халпърн, Патрик Шимахер, Рандал Айнхорн, като последния бе директор на по-голямата част от епизодите в първи сезон. Сериалът е продуциран от Warner Bros. Television, в партньорство с 20th Television. 

 "До преподаватели и учители":
 

Публикувано на 15.03.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации