Снимка за 'Grace and Frankie' - трейлърът на последния сезон вече е тук!

'Grace and Frankie' - трейлърът на последния сезон вече е тук!

'Беше едно лудо пътешествие, но бих предпочела лудо пътешествие с теб, отколкото нормално с всеки друг.'

Това казва Грейс (Джейн Фонда), когато тя и най-добрата и приятелка Франки (Лили Томлин) се подготвят да приключат 'Grace and Frankie', един от първите оригинални сериали на Netflix. Заедно с епизодите от този сезон, Марта Кауфман и Хауърд Дж. Морис ще са направили общо 94 епизода.

Трейлърът на седмия и последен сезон, който ще дебютира на 29-ти април, ни припомня добрите времена и уникални моменти, които Грейс и Франки са споделили. За тези, които още не са гледали комедията, действието проследява две жени, които бързо се сприятеляват, когато съпрузите им обявяват, че искат развод, за да се омъжат един за друг.

В хитовото шоу участват още Байрън Ван, Итан Ембри, Бруклин Декър, Джун Даян Рафаел, Питър Камбор, Линдзи Крафт, Марша Мейсън, Тим Баджли, Питър Галахър и Кристин Уудс.

В последните четири епизода, които излязоха през миналия август, Ник беше освободен от затвора и сложен под домашен арест, за съжаление на Грейс, която се надяваше, че той ще остане зад решетките за по-дълго. Къщата на Сол и Робърт беше обрана, а Койот реши да продадена една много ценна монета, за да си купи дом.

'Grace and Frankie' излезе за първи път на стрийминг платформата през 2015 година и като продължи и до днес стана сериала, който се е задържал за най-дълго на Netflix. Още приключения на щурите герои можете да гледате съвсем скоро, а сега се насладете на дългоочаквания трейлър, който можете да намерите долу.



Публикувано на 15.04.2022 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Grace and Frankie

Две жени, които разбират, че съпрузите им са не само колеги, но и любовници, при последните двадесет години, трябва да се научат да преживеят последствията от опетнените си връзки - заедно. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации