Снимка за 'Легендите на утрешния ден': Сериалът е прекратен!

'Легендите на утрешния ден': Сериалът е прекратен!

 “Legends of Tomorrow” няма да се завърне за осми сезон. 

  Със сигурност това е изненада, както за нас, така и за феновете на DC сериала. Продукцията извървя дълъг път от 2016-та до сега, но ето, че явно не успя да достигне желания рейтинг. 

 Въпреки, че се случва рядко  The CW да не завърши подобаващо сериал, който е бил толкова време на екрана, ето, че точно това се случи с този сериал. Последният сезон остави феновете “в тъмното” за онова, което ще се случи с героите, но все пак вярваме, че те лесно биха могли да бъдат вмъкнати в DC вселената на Стрелата. 

 Изявление на Кето Шимицу, шоурънър: 

 “Беше изключително пътешествие. Но, ето, че CW ни съобщи, че няма да има осми сезон...Сърцата ни са разбити, но и пълни с благодарност към невероятната работа на нашия актьорски състав, екип и сценаристи, които допринесоха за нашето шоу.” 

 Сериалът е базиран на DC персонажи. В продукцията участват Сейти Лотц, Оливиа Слан, Лизет Хавез, Адам Цекман, Тала Аши, Шаян Шобиан и Ейми Пембертън. 

 През годините на излъчване сериалът направи доста промени в актьорския си състав, като единствената актриса, която остана от първия сезон на сериала, е Сейти Лотц. 

Уентуърт Милър участваше в първия и втория сезон (и се завърна за стотния епизод), докато се появяваше и в “The Flash” и “Batwoman”. Брандън Рут, който беше в ролята на Атом, участваше от първи сезон, до пети. Доминик Пурсел, в ролята на Мик Рори, напусна след шести сезон. Мат Раян, в ролята на Константън, се превърна в главен герой в четвърти сезон и остана до шести. 

 През март CW подновиха няколко от сериалите си, които включват: “All American”, “The Flash”, “Kung Fu”, “Nancy Drew”, “Riverdale”, “Superman & Lois” и “Walker”. 

 Все още има въпросителни пред някои нови сериали, сред които са: “4400”, “Naomi” и “All American: Homecoing”, както и пред някои сериали, които са добре познати на публиката, като: “Dynasty”, “Charmed” и “Legacies”. 

 Третият сезон на “Stargirl” и четвъртият сезон на “In the Dark” очакват своята премиера. 

 Какъв е продуцентският състав на “Legends of Tomorrow”? 

 Сериалът на DC е продуциран от Berlanti Productions, в партньорство с Warner Bros. Television. Изпълнителни продуценти са Грег Берланти, Фил Клемър, Сара Шектър, Кето Шимицу, Грайн Гофрий и Джейм Ийгън. 


 

Публикувано на 02.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Легендите на утрешния ден (Legends of Tomorrow)

Пътешественикът във времето Рип Хънтър трябва да създаде своя собствен екип от супергерои и злодеи, за да избегне апокалипсиса, който заплашва не само Земята, ами и цялото време! Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации