Снимка за 'Stargirl': Последен сезон за сериала!

'Stargirl': Последен сезон за сериала!

Време е да си кажем последно “сбогом” със сериала на The CW “Stargirl”. Вече е официално потвърдено, че третият сезон ще е и последният за сериала.

В момента се излъчва третия сезон на DC драмата, като финалът може да очакваме на 7-ми декември. Това е най-скорошната новина за прекратяване на CW сериал, последвано от придобиването на The CW от Nexstar, което завърши през октомври. 

Съвсем скоро обявиха, че ще се сбогуваме и с “Nancy Drew”, който ще завърши със своя четвърти сезон. Също така, за голямо съжаление на феновете, “The Flash” и “Riverdale” също се насочват към кая си. Не сам това, но и както знаете, The CW прекрати множество от авторските си сериали през май.

Изявление на създателя и изпълнителен продуцент на “Stargirl” – Геоф Джонс:

“Stargirl винаги е имал специално място в сърцето ми, поради много причини. С всички промени в мрежата, бяхме наясно, че е възможно това да е последният сезон, за това и създадохме сценария с тази възможност наум и създадохме, вярвам, най-добрият сезон на “Stargirl”, със завършен край. Актьорският състав и екипа са невероятни и искам да им благодаря, че ми помогнаха да съживя този сериал. Брек се въплъти в Кортни по всеки възможен начин – с грация, сила и хумор – надхвърляйки най-смелите ни очаквания. Благодарен към на WBTV и The CW, че ни предоставиха дом, в който да разкажем историята и да почетем нашата сестра. Повече от благодарен съм на пресата и феновете, които винаги ни подкрепяха през тези три невероятни сезона. Повечето сериали никога не успяват да стигнат толкова далеч. Не можем да сме по-горди от шоуто и фен базата, която то изгради! ”

Какъв е сюжетът на “Stargirl” и какво видяхме до момента?

Джонс създава DC персонажът, на който е базиран и сериалът, вдъхновявайки се от своята сестра, която е загинала в самолетна катастрофа през 1996 г. Според официалното описание на сериала: “Сериалът проследява гимназистката Кортни Уитмор и нейният доведен баща – Пат Дуган. Кортни води странна група от млади герои, които да наследят първия DC супергеройски екип – Лигата на Справедливостта”

В третия сезон, Starman се завръща от мъртвите и предлага на Кортни да я обучи, докато тя му помага да се адаптира към новия му живот в малкия град Блу Вали. Но когато има убийство, което трябва да се разреши, мистерията, не само, ще накара нашите супергерои да се питат дали бившия злодей е наистина отдаден на мисията да се промени, но и ще отведе Кортни, Пат и Starman до тайна, която ще ги шокира.

Изявление на Басингър, в ролята на Stargirl:

“Възможността да изиграя Stargirl и да бъда част от DC вселената е голяма чест за мен и съм благодарна за всеки един момент. Искам да благодаря на безстрашния лидер Геоф Джонс, както и на WBTV, The CW, актьорския състав, екипът на Stargirl и разбира се – на феновете. Благодаря ви. Това шоу ще остане завинаги в сърцето ми.”

Какъв е продуцентският състав на “Stargirl”?

Джонс е в ролята на шоурънър и изпълнителен продуцент за Mad Ghost Productions, в допълнение на това – той е и създател на сериала. Грег Берланти и Сара Шектър са изпълните продуценти за Berlanti Productions. Warner Bros. Television е студиото. 


Публикувано на 01.11.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Stargirl

Тийнейджърката Кортни Уитмор се присъединивя към Обществото на Справедливостта на Америка. Сериалът е базиран на оригиналния едноименен герои на ДС! Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации