Снимка за 'Manifest' - по Netflix през есента и трейлър на 4-ти сезон!

'Manifest' - по Netflix през есента и трейлър на 4-ти сезон!

Почти е време! Четвъртият сезон на 'Manifest' ще излезе на стрийминг платформата Netflix през есента!

Четвъртият и последен сезон на драмата на Джеф Рейк ще излезе разделен в две части, като всяка ще се състои от 10 епизода. Рейк го очакват много въпроси, на които феновете настояват да получат отговор. Той изгуби възможността да им отговори през юни 2021-ва, когато NBC спряха шоуто след третия сезон, но за щастие Netflix видяха нещо в сериала, което си заслужава подобаващия финал.

Това е официалното описание за финалния сезон: 'Когато полетът Montego Air Flight 828 се приземява след турболенция, но безопасно, екипът и пътниците се чувстват облекчени. Съвсем скоро след това обаче те разбират, че докато те са били на полета, светът някакси е остарял с пет години - и техните приятели, семейства и колеги вече са изгубили надежда за тяхното завръщане и са продължили напред. Сега, лице в лице с невъзможното, всички те получават втори шанс. Но щом новата реалност става ясна, по-дълбока и опасна мистерия се разгръща и някои от пътниците бързо осъзнават, че тях може би ги очаква нещо по-велико, отколкото си мислят. Това е една емоционална драма, едно неочаквано пътешествие из един свят, пълен с надежда, любов и воден от съдбата.'

'Manifest' получи нов живот миналото лято, след като първите сезони на шоуто станаха много популярни в Netflix и спечелиха множество нови фенове, които се обединиха, превзеха социалните мрежи и пожелаха 4-ти сезон. 

Вчера Рейк пусна в социалните мрежи трейлъра на новия сезон, който избухна в интернет и зарадва лоялните зрители. Можете да го гледате по-долу тук.


Публикувано на 08.06.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Манифест (Manifest)

Един самолет мистериозно изчезва по време на трансатлантически полет и се завръща 5 години по-късно, макар да е смятан за загубен. За хората от полета не е минало никакво време, но за близките им у дома са изтекли 5 години. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации