Снимка за 'Манифест' Сезон 4 - премиерна дата и тийзър!

'Манифест' Сезон 4 - премиерна дата и тийзър!

Точно една година след като Netflix обяви, че ще даде нов дом на 'Manifest', те пуснаха дългоочаквания тийзър на предстоящия сезон и споделиха неговата премиерна дата. Първата част на 4-тия и последен сезон на сериала ще дебютира на 4-ти ноември тази година.

Сезонът ще бъде разделен на две части, които ще излязат по отделно, като всяка част ще се състои от 10 епизода. Сюжетът разказва за полета 828. Щом каца, пътниците на него разбират, че докато са били във въздуха са минали цели 5 години - приятелите, семействата и колегите им са продължили напред, изгубили надежда. Сега те се сблъскват с невъзможното и трябва да се възползват напълно от този втори шанс за живот. Под всичко това лежи една по-дълбока мистерия и сериалът отвежда зрителите на едно емоционално и неочаквано пътешествие.

Феновете се подготвят, като гледат отново съществуващите вече сезони и ето, че 'Manifest' постоянно е в Топ 10 на платформата. 

Четвъртият сезон със сигурност ще е последен.

'Това е планът в момента, надяваме се, че ще отговорим на всички въпроси подобаващо до края на сезона', каза Джини Хау, шеф на драма отдела на Netflix.

Ето какво ще се случи в предстоящите епизоди: Две години след като бруталното убийство на Грейс преобърна животите им, семейство Стоун са все така съсипани и Бен продължава да тъжи и да търси отвлечената си дъщеря, Еден. Той се е оттеглил от ролята си на капитан и Макейла трябва да се справя сама с лодката. Датата на смъртта идва все по-близо и по-близо и пътниците отчаяно се мъчат да намерят начин да оцелеят. Мистериозен пътник се появява с пакет за Кал и това променя всичко, което те знаят за полета 828. 

Сериалът е продуциран от Warner Bros. TV и в него участват Мелиса Роксбърг, Джош Далас, Дж. Р. Рамирез, Луна Блейс, Тай Доран, Парвийн Кар, Мат Лонг, Холи Тейлър и Дарил Едуардс.

Джеф Рейк е създателят на шоуто и ще продуцира заедно с Джак Рапке, Джаки Ливайн и Лен Голдщайн.

Можете да гледате тийзъра долу.



Публикувано на 29.08.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Манифест (Manifest)

Един самолет мистериозно изчезва по време на трансатлантически полет и се завръща 5 години по-късно, макар да е смятан за загубен. За хората от полета не е минало никакво време, но за близките им у дома са изтекли 5 години. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации