Снимка за Франчайзът 'FBI' продължава!

Франчайзът 'FBI' продължава!

Франчайзът на CBS 'FBI' продължава, зарадваха се феновете. 'FBI', 'FBI: Most Wanted' и 'FBI: International' ще се завърнат с нови сезони - първият бе подновен за 5-ти и 6-ти сезон, вторият за 4-ти и 5-ти сезон, а третият ще получи своите 2-ри и 3-ти. 

В момента мрежата взима множество важни решение за това кое да продължи и кое не. Миналата седмица те подновиха 'The Equalizer' за нови два сезона, а сега и тази поредица - те определено имат успех.

Трите сериала имат добри рейтинги и осигуриха на канала успешен 2021-22 сезон. 'FBI' е номер 2 в класацията за най-гледани сериали, веднага след 'NCIS'. 'FBI: International' е номер 2 в класацията за драми, като 'FBI: Most Wanted' също има своето място в десетката. Те до един са продуцирани от Wolf Entertainment и Universal Television, с помощта на CBS Studios. Излъчват се един след друг всяка вторник вечер.

'Тази поредица е една от най-успешните в телевизията. Те имат лоялни фенове, които са отдадени на историята, и всичко това благодарения на невероятните идеи на Дик Уолф и талантите, които работят за създаването на тези сериали. Знаем, че нашите зрители чакат с нетърпение новите сезони, пълни със завладяващи героични истории', каза Кели Кал, президент на CBS Entertainment.

В главните роли в 'FBI' са Миси Перегрим, Зийко Заки, Джереми Систо, Алана Де Ла Гарца, Джон Бойд и Катрин Рене Търнър. Перегрим, която е звездата на шоуто, наскоро обяви, че ще се оттегли за известно време, след като сподели радостните новини за бременноста си. Сериалът се развива в Ню Йорк и проследява екипа от специални агенти, които се борят с престъпността в големия град.

'FBI: Most Wanted' разказва за специалния отряд, който издирва едни от най-търсените престъпници в държавата, именно тези, най-опасните, които са попаднали в специалната листа. Участват Дилан МакДермот, Алекса Давалос, Рокси Щернберг, Кейша Касъл-Хю и Мигел Гомез.

'FBI: International' се върти около група елитни агенти от международното звено на FBI, чиято мисия е да защитават и да помагат на американците, където и да се намират те. В ролите са Люк Клайнтанк, Хайда Рийд, Картър Редууд, Винеса Видото и Кристиян Пол.

И трите серии са достъпни навсякъде по света благодарение на Paramount Global Content Distribution.

Наскоро CBS подновиха и свои други поредици - 'NCIS', 'CSI: Vegas' и 'S.W.A.T.', както и комедиите 'Young Sheldon', 'The Neighborhood', 'Ghosts' и 'Bob Hearts Abishola'.


Публикувано на 10.05.2022 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
ФБР (FBI)

Драмата разказва за задкулисния свят на ФБР! Фокусирана е върху офиса им в мегаполиса Ню Йорк, а зрителите могат да видят какви умения, интелект и технология те притежават, за да пазят града и страната. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации