Снимка за 'The Duke': Премиерна дата!

'The Duke': Премиерна дата!

 Sony Pictures Classic обявиха официалната премиерна дата на ‘The Duke’, която важи за Америка – 25-ти март, другата година! За момента това е финалното решение, но то претърпя толкова промени, че няма да се изненадаме ако се появи още някоя дата. Нека разясним, че в момента филмът се излъчва в Лос Анджелис и Калифорния, за тях премиерата бе на 10-ти декември, а 25-ти март е за останалата част от Америка.

 Сигурни сме, че тези разминавания в премиерните дата са объркващи, съответно сме подготвили кратка таблица, с различните премерни дати за държавите, която да разясни положението:

 Какъв е сюжетът на филма?

 Това е една легендарна история. Един мъж извършва немислимо престъпление, единственото подобно в историята. Извършителят не е ламтящ са пари и слава, той търси спасение за човечеството, приемайки една добра кауза за своя лична мисия. Една дребна молба, той просто иска безплатна телевизия за възрастните и ще върне открадното. Уви, годината е 1961, а той, от обикновен таксиметров шофьор на шестдесет години, се превръща в похитител на портрета на дука на Уелингтън, картината, която е откраднал от Националната галерия в Лондон, нещо нечувано и до ден днешен. Последствиято от деянието са легендарни, но и успокояващи – да видиш добър човек с мисия да спаси света, който правейки го успява да закрепи и семейството си.  Това някак пробужда надеждата, за това, че спасението същствува.

Какъв е продуцентският състав?

Сценаристи са Richard Bean и Clive Coleman, а продуцент е Nicky Bentham. Изпълнителни продуценти са: Cameron McCracken, Jenny Borgars, Andrea Scarso, Hugo Heppell, Peter Scarf и Christopher Bunton.


Публикувано на 16.12.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации