Снимка за 'The Marveous Mrs. Maisel': Сериалът е подновен за пети сезон!

'The Marveous Mrs. Maisel': Сериалът е подновен за пети сезон!

 С премиерата на четвърти сезон на ‘The Marveous Mrs. Maisel’, дойде новината и за подновяването на сериала за пети сезон. Пети и последен, за съжаление на публиката.

 Премиерата на четвърти сезон е на 18-ти февруари, ексклузивно по стриймъра Prime Video, с два нови епизода всеки петък, в продължение на четири седмици.

 Изявление на Дженифър Салке, директор на Amazon Studio, към изпълнителните продуценти Ейми Шерман-Паладино и Дан Паладино:

 “Eйми, Дан и “The Marvelous Mrs. Maisel” извървяха дълъг път, издигайки историите, които разказваме за жени предизвикващи нормите в нашата индустрия, също така, завинаги промениха света на развлечения със своето уникално разказване. Десетките награди, които продукцията спечели, затвърдиха нейното великолепие, но онова, което наистина беше уникално, бяха персонажите, които Ейми създаде, двата с Дан дадоха живот на един невероятен свят. Този сериал означава много за Prime Video и ефектите от неговия успех ще се усетят дълго след финалния му сезон. Нямам търпение феновете и нашата публика от Prime Video, по целия свят, да се наслади на всеки момент, докато се впускаме в кулминацията на този новаторски и незабравим сериал.”

 Какъв е сюжетът на сериала?

 Рейчъл Броснахан е в ролята на Мириам (Мидж) Майсел, домакиня, която се впуска в това да се превърне в успешен комедиант. Четвъртият сезон на продукцията ни отвежда през 60те, започвайки с кариерата на Мидж и как тя иска да я промени по свой собствен начин, този път по своите правила. 

 Какъв е актьорският състав на сериала?

 Кастът включва: Тони Шалхоуб, Алекс Борстайн, Марин Хинкъл, Майкъл Зеген, Кевин Полак, Каролин Арон и Люк Кирби.

 


Публикувано на 18.02.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
The Marvelous Mrs. Maisel

Действието на сериала се развива през 1958 година, където една домакиня решава, че иска да бъде комик и така нейното приключение започва. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации