Снимка за 'Emily In Paris' е подновен за 3-ти и 4-ти сезон!

'Emily In Paris' е подновен за 3-ти и 4-ти сезон!

Netflix взе решението да поднови комедията 'Emily In Paris', един от техните най-големи хитове, за 3-ти и 4-ти сезон!

Това не е изненада за никого, след като 2-рия сезон на сериала оглави класациите, изпреварен единствено от 'The Witcher'. Дарен Стар стой зад проекта, а в ролята на американката Емили, която заради кариерата си се мести в Париж и започва своето френско приключение, е красавицата Лили Колинс.

'Emily In Paris' бе най-популярната комедия на платформата за 2020 година със своя 1-ви сезон, а следващия не разочарова феновете, ами ги грабна отново.

В новия сезон виждаме Емили да се ориентира по-добре из големия град и все повече да го опознава, въпреки че все още има проблеми и така и не успява да свикне с френския начин на живот. Популярният любовен триъгълник, в който тя се забърка в началото на сериала, е нещото, което ще се опита да остави зад гърба си, като се фокусира върху работата си... Дали успешно, едва ли. Нов интерес на хоризонта, безброй драми и проблеми, красивия Париж (плюс други така привлекателни дестинации) и множество забавни моменти можем да намерим в сезона, който ви очаква в Netflix.

Участват още Филипин Лерой-Бойли, Ашли Парк, Лукас Браво,  Самюел Арнолд, Бруно Гори, Камил Разат и Уилям Абади, както и Кейт Уалш.

Сериалът се сблъска с доста критисизъм и обвинения, че е базиран на стереотипи и една идеалистична и неправилна представа за Франция, и не само - доста нации са недоволни от начина, по който са представени в епизодите - Украйна също изрази недоволството си от украйнската героиня, която краде от известните брандове, представена в новия сезон.

Първоначално 'Emily In Paris' беше планиран за Paramount Network, но след това се премести и излъчи в Netflix. Продуценти са MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions и Jax Media.

Повече информация за новите сезони не е известна и предполагаме, че ще ни се налага да почакаме още доста, предвид че 2-рият сезон дебютира преди по-малко от месец.


Публикувано на 11.01.2022 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Емили в Париж (Emily in Paris)

Емили Купър (Лили Колинс) е млада и талантлива американка изпратена в Париж от Гилбърт Груп - Чикаго, които придобиват френската компания за луксозен маркетинг Савоар. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации