Снимка за 'Emily in Paris' - трейлърът на 2-ри сезон е вече тук!

'Emily in Paris' - трейлърът на 2-ри сезон е вече тук!

Първият официален трейлър на 2-рия сезон на 'Emily in Paris' e вече факт след дълго и трепетно чакане от страна на феновете. Виждаме любимата ни Емили отново в Града на Светлините и как тя най-сетне се сблъсква с последствията от нейните действия. Новият сезон ще излезе на 22-ри декември, а трейлърът ще намерите най-отдолу.

Емили е амбициозна млада дама на двадесет и няколко години от Чикаго, която получава своята мечтана работа, а именно маркетинг ръководител в голяма известна компания в Париж, където ще отговаря за техните акаунти в социалните мрежи. 

Във финала на 1-вия сезон видяхме нашата главна героиня заплетена в афера със съседа си Габриел (Лукас Браво), който по някаква случайност се оказва точно гаджето на първата приятелка, която Емили успява да срещне в новия град - Камил (Камил Разат). Докато се опитва да разреши ситуацията, тя затъва все повече и повече в работата си, която става все по-сложна с всеки ден. Любовният и професионалният и живот са пълна каша, а Емили винаги успява да се забърка в нови проблеми и абсурдни ситуации. 'Ако трябва да прекараш една година в Париж, по дяволите, направи го както трябва', казва шефката и Силви в края на новия трейлър, което ни загатва, че нашето момиче няма да намали темпото - Франция е в ръцете и.

Модата е отново една от главните точки в сериала - модният дизайнер Пат Фийлдс и в този сезон ще помага на Емили, приятелката и Минди Шен (Ашли Парк), нейния шеф Силви Грато (Филипин Лерой- Боули) и колегата и Жулиен (Самюел Арнолд) да изглеждат блестящо по време на своите ежедневни приключения. 

Дарен Стар е горд създател на сериала, който беше най-гледната комедийна серия на Netflix за 2020 година и дори номиниран за Еми. 'Emily in Paris' е продуцират от MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions и Jax Media.


Публикувано на 18.11.2021 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Емили в Париж (Emily in Paris)

Емили Купър (Лили Колинс) е млада и талантлива американка изпратена в Париж от Гилбърт Груп - Чикаго, които придобиват френската компания за луксозен маркетинг Савоар. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации