Снимка за 'Outlander': Официален трейлър на шести сезон!

'Outlander': Официален трейлър на шести сезон!

 “Приливът се обърна.”

 Казва Клеър в чисто новия трейлър на шести сезон, на сериала ‘Outlander’. Думите и са ясно предупреждение за онова, което предстои.

 Какво да очакваме в новия сезон?

 Сериалът ще се завърне на 6-ти март, с удължен епизод, малко след травмиращите събития, които се случиха в края на пети. Когато за последно видяхме Клеър, тя се бе завърнала във Фрейзърс Ридж, след като се бе измъкнала от агресивна среща с Лионел Браун. Клеър и Джейми посрещаха заплахата от зараждащата се революционна война, както и обмисляха кое е най-добре за семейството им.

 Клеър и Джейми ще продължат да се борят за онези, които обичат, докато се справят с изпитанията в колониална Америка. Установяването на дом в Новия Свят със сигурност не е лесно, специално в дива местност в Северна Каролина и то по време на политически размирици. Семейство Фрейзър се опитват да запазят мира и разцвета в общество, което вече марширува към война и революция. 

 Какъв е продуцентският състав?

 Ronald D. Moore, Matthew B. Roberts, Maril Davis, Toni Graphia, Andy Harries и Jim Kohlberg са изпълнителни продуценти. ‘Outlander’ е продуциран от - Tall Ship Productions, Left Bank Pictures и Story Mining & Supply Company, в партньорство със Sony Pictures Television.

 “Аз не принадлежа тук. Бриана, Роджър, те не принадлежат тук, - казва Клейр, в края на трейлъра. – Но ето ни тук, всички нас, защото те обичах. Повече от живота, който имах.”

 ВАЖНО: ‘Outlander’ е подновен за седми сезон.

 Трейлър на 6-ти:

 


Публикувано на 21.01.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Outlander

Сериалът проследява историята на Claire Randall, омъжена военна медицинска сестра от 1945, която мистериозно е върната в миналото, чак в 1743, където се озовава в един непознат, за нея, свята, а опасностите дебнат отвсякъде. Когато е принудена да се омъжи за Jamie Fraser, достоен шотландски рицар с романтично сърце, връзката им се оказва пламенна, а сърцето на сестрата е разкъсано между тази нова любов и нейния съпруг. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации