Снимка за 'Ти': Къде е Джо Голдбърг?

'Ти': Къде е Джо Голдбърг?

Професор Джо Голбърг го няма. Представяме ви Джонатан Муур.

В стила на ‘Stranger Things’, четвъртият сезон на ‘YOU’ ще бъде пуснат в две части. Премиерата на първа част ще е на 10-ти февруари, 2023 г., а на втората - месец по-късно, на 10-ти март.

В допълнение, по време на тазгодишното издание на Tudum, Netflix пусна и тийзър за четвъртия сезон на ‘YOU’, ето какво ни разкрива той за Джо:

“Вече не съм обичния мениджър на книжарница в Ню Йорк. Или служител на магазин в Лос Анджелис. Или любящ съпруг в предградията. Позволете и да се представя.Преминах през…малко усъвършенстване.”

Какъв ще е сюжетът в четвъртия сезон на “YOU”?

Мърлявият “Професор Муур” се намира в Лондон, както и неговата любима - библиотекарката Мариен. Като по часовник, изглежда Джо е влюбен в още една жена - директорката на галерия Кейт. Тя е един от десетте нови персонажа, които ни представя 83 секундния клип, заедно с: Надя, Рис, Фийби, Адам, Симон, Гема, Софи, Кони и Блесинг.

Също така, нека припомним, че по-рано тази година разбрахме, че сезонът ще се развива в Англия, а не в Париж, както беше спекулирано след финала на трети сезон.

Изявление на Сера Гамбъл, шоурънър:

“Всеки сезон от сериала е на нова място, нов разговор за любовта с малко ‘Л’. Бих се вълнувала да създам европейски сезон. Мисля, че това ще е толкова забавна. Един от въпросите, които си задаваме най-често, за шоуто е: В какв басейн от привилегировани гадняри да хвърлим Джо следващия път? А по света има толкова басейни, стига да преминеш границите на САЩ.”

Тийзър:


Публикувано на 25.09.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Ти (You)

Опасно очарователен, интензивно натрапчив млад мъж предприема крайни мерки, за да се вмъкне в живота на онези, от които е заинтригуван. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации